Şirket Profili

Türkiye'nin Modüler Mutfak Firması

RYME Modüler Mutfak

RYME Modüler Mutfak olarak küçük bir atölyede başlayan serüvenimiz; yeni yatırımlarla ve yeni bir anlayışla; bugün 1000 metrekareye ulaşan üretim tesisinde devam etmektedir. RYME Modüler Mutfak güncel teknolojileri kullanarak modern bir çizgide kaliteden ödün vermeden üretmeye ve değer katmaya devam etmektedir. 2000’li yılların başından itibaren mobilya sektörünün artan ihtiyaçlarına cevap vermek ve üretim kapasitesini artırabilmek için kurduğumuz fason üretim hattımız bugün sektörün tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasite ve bilgi birikimine ulaşmıştır. Bilgisayar destekli makineleri ve konusunda uzman ekibi ile fason üretimde sektörün iddialı kuruluşları arasına girmiştir. RYME Modüler Mutfak fason üretim hattının yanı sıra mobilya üreticilerinin ihtiyacı olan sunta, suntalam, mdf, mdflam gibi plaka ürünlerinden Akrilik kapak ve Mebran kapak gibi yarı mamul ürünlere kadar geniş bir malzeme stoğuna ve üretim kapasitesine sahiptir. RYME Modüler Mutfak yüzünü geleceğe dönmüş yenilikçi yaklaşımıyla ve teknolojik yatırımlarıyla sektörün söz sahibi firmaları arasına girme yarışındadır.

atolye
RYME Modüler Mutfak

Misyonumuz

Katma değeri yüksek mutfak ve banyo mobilyaları üreterek, hizmet ettiğimiz tüm müşterilerimize sunduğumuz her bir işte mükemmeli hedefleriz.

Çevreye ve insana duyarlı üretimle banyo ve mutfak dolapları üretmeyi, müşteri memnuniyeti ve servis kalitesini en üst seviyede tutmayı misyon ediniyoruz.

Dünyanın her yerinde yaygın, güvenilir ve aynı kalitede hizmet verecek üretim ve dağıtım ağına sahip bir işletme olmayı hedefliyoruz.

Müşteri memnuniyetini temel alan yaklaşımlarımız;
  • Müşteri, tedarikçi ve çalışanlarımızla etkin iletişimimiz,
  • Prensipli çalışma sistemimiz,
  • Yetkin proje çözümlerimiz,
  • Çağdaş teknoloji ve modern üretim anlayışımız,

Sayılarla RYM Modüler Mutfak

Tamamlanan İşlerimiz
628

Tamamlanan Proje

42

Fuar Çalışması

14

Yıllık Sektör Tecrübesi

14,2k

Mutlu Müşteri